טוויסט בחשיבהסטייק כרובמה צריך?כרוב שלם תרסיס שמןמלח גסאיך מכינים? פורסים את הכרוב לפרוסות עבות בעובי 2-3 ס"מ. מסדרים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. מרססים בתרסיס שמן, מתבלים במלח ואופים בחום של 180 מעלות עד ששחור- רצוי להפוך באמצע
מה צריך?כרוב שלם תרסיס שמןמלח גסאיך מכינים? פורסים את הכרוב לפרוסות עבות בעובי 2-3 ס"מ. מסדרים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. מרססים בתרסיס שמן, מתבלים במלח ואופים בחום של 180 מעלות עד ששחור- רצוי להפוך באמצע
Comments