רול מלפפון וביצה
אצה לסושי
מלפפון חתוך לפרוסות
רבע אבוקדו
2 כפות גבינת שמנת 5% שומן
ביצה קשה
עירית
כל הרול: 1 מנת חלבון, 1 שומן
רול טופו סגול
אצה לסושי
100 גר טופו מושרה ב-2 כפות סויה
מעט עלי כרוב קצוצים דק
2 פרוסות בטטה מאודות במים
כל הרול: 1 מנת חלבון, 0.5 מנת פחמימה
רול חביתה
אצה לסושי
חביתה מוכנה מביצה
רצועות גזר
רצועות מלפפון
2 כפות גבינת לאבנה 5% למריחה
כל הרול: 1.5 מנות חלבון
רול סלמון מעושן
אצה לסושי
70 גרם סלמון מעושן
רצועות עירית
נבטים טריים
30 גרם גבינת עיזים 9% שומן
כל הרול: 1.5 מנת חלבון
מניחים אצה על מחצלת לגלגול סושי,
מסדרים את יתר הרכיבים, מגלגלים לרול,
חותכים לסושי בעזרת סכין חדה.
מניחים אצה על מחצלת לגלגול סושי,
מסדרים את יתר הרכיבים, מגלגלים לרול,
חותכים לסושי בעזרת סכין חדה.
Comments