24 יחידות
מה צריך?
6 דפי פילו מופשרים
100 מ"ל משקה שקדים/ חלב דל שומן
3/4 כוס ממתיק מלאכותי או 1/2 כוס סוכר
כף קינמון
מיץ וקליפה מגוררת מלימון אחד
2 כפות שמן קוקוס / חמאה
1 כפית תמצית וניל
120 גרם פרג, טחון טרי
50 גרם אבקת שקדים
תרסיס שמן
אבקת סוכר לקישוט
איך מכינים?
בסיר קטן מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב את כל הרכיבים (פרט לדפי הפילו). התערובת תסמיך מעט. מצננים.
פורסים דף פילו על משטח עבודה, מרססים בתרסיס שמן וחותכים ל- 4 רצועות לאורך. מניחים בכל קצה של פס כפית מהמלית ומגלגלים לגליל. בסיום מרססים בתרסיס שמן ומקווצים את הקצוות לסגירה וקבלת מראה סוכריה. חשוב ללחוץ טוב ולהדק שלא ייפתח. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד שזהוב ופריך.
לפני הגשה מאבקים באבקת סוכר.
2 יחידות = טוויסט מפנק יומי
Comments