top of page

מרק כרוב של פעם

10 מנות




מה צריך? 

1 גזר מגורד גס

1 בצל חתוך לקוביות קטנות

1 גבעול סלרי חתוך לרצועות

1 קישוא מגורד גס

חצי כרוב חתוך לרצועות 

2 עגבניות מרוסקות 

מלח | פלפל שחור 

כף אבקת מרק בצל- לא חובה 

 פפריקה מתוקה 

 חצי כפית כורכום 

 כף כמון 


איך מכינים ? 

בסיר גדול מאדים את הירקות לפי הסדר עד שמתרככים: בצל, סלרי, גזר, קישוא , מוסיפים את הכרוב והעגבניות. ממלאים את הסיר במים ומביאים לרתיחה. מתבלים ומבשלים כ- 45 דקות עד שכל הירקות רכים. 



 מרק חופשי 


Comments


bottom of page