10 מנות מרק חופשי
מה צריך?
ראש ברוקולי מפורק לפרחים
צרור עלי מנגולד
2 קישואים מגורדים גס
2 גבעולי כרישה חתוכים לטבעות
2 שיני שום כתושות
מלח, פלפל, אגוז מוסקט
איך מכינים? בסיר גדול מאדים את הכרישה עד ששקופה עם תרסיס שמן. מוסיפים את יתר הירקות. מאדים מעט ביחד ומוסיפים מים למילוי הסיר. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מתבלים ומבשלים כ-25 דקות עד שהירקות רכים. טוחנים את המרק למרק קרמי בעזרת מעבד מזון ידני (בלנדר מוט), מביאים לרתיחה שוב, טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.
Comments