12 מנות
מה צריך?
בצל קצוץ 2 קישואים מגורדים גס 200 גרם דלעת מגורדת גס קופסת שימורים קטנה עגבניות מרוסקות 2 כוסות גרגרי חומוס מבושלים (אפשר משימורים)
2 כפות רסק עגבניות 200 גרם חלקי עוף חתוכים לקוביות (שוקיים, כרעיים- ללא עור ועצמות)
כף כמון כפית כורכום .
מלח, פלפל שחור 2 כפות סילאן כף אבקת מרק בצל צרור עלי תרד שטופים
כוס עשבי תיבול קצוצים מעט מיץ לימון אטריות למרק- 50 גרם (חופן) לפני בישול
איך מכינים? בסיר גדול מאדים את הבצל עד ששקוף, מוסיפים קישואים ודלעת ומערבבים, מוסיפים את גרגרי החומוס. מתבלים בשלב זה בכורכום וכמון. מוסיפים את רסק העגבניות והעגבניות המרוסקות. מוסיפים את חלקי העוף ומערבבים. ממלאים את הסיר במים עד לגובה הסיר ומביאים לרתיחה. מתבלים ומבשלים כ- 30 דקות. מוסיפים את התרד ועשבי התיבול ומבשלים עוד 20 דקות נוספות. טועמים ומתקנים תיבול. לבסוף מוסיפים את האטריות ומבשלים אותן כרבע שעה נוספת במקר. לפני הגשה אפשר להוסיף מעט מיץ לימון לחיזוק טעמים.
כל מנה : 1 מנת פחמימה
Comments