top of page


10 מנות

מה צריך? 

800 גרם דלעת חתוכה לקוביות 

3 גזרים 

בצל לבן גדול

פלפל צהוב כתום 

חצי פלפל חריף 

מלח, פלפל, כמון, 

כף ממתיק מלאכותי 

כוס עשבי תיבול 





איך מכינים? 

מכניסים את כל הירקות לסיר גדול, מכסים במים עד גובה הסיר- מביאים לרתיחה ומבשלים כ- 20-30 דקות עד שכל הירקות רכים. בעזרת בלנדר מוט טוחנים את המרק. מחזירים לאש ומתבלים. כשהמרק רותח מוסיפים את עשתי התיבול ומבשלים עוד 2-3 דקות. 


מגישים עם קרוטונים תוצרת בית או פרחי כרובית בתנור. 



חופשי 

Comments


bottom of page