top of page

4 מנות 




מה צריך? 

2 בצלים גדולים לבנים פרוסים דק 

1 גבעול כרישה חתוך לעיגולים 

30 גרם  שיבולת שועל 

חצי כוס יין לבן

4 כוסות ציר מרק  ירקות 

(או 4 כוסות מים רותחים+ כף אבקת מרק)

מלח, פלפל שחור גרוס, אגוז מוסקט




איך  מכינים?

בסיר גדול מניחים את כל הבצלים ומאדים עם תרסיס שמן עד שהם שקופים, מידי פעם מוסיפים מעט מים שלא יישרף, כשהם מוכנים מוסיפים את הנוזלים והיין, מרתיחים ומביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה. 


אפשרות הגשה: מגישים לצד טוסט לחם קל עם  1 פרוסת גבנ"צ לייט.


כל המרק מנת פחמימה 

תוספת הגשה: 1 חצי מנת פחמימה + חצי מנת חלבון  

Comments


bottom of page