2 מנות
מה צריך?
2 חצילים- חתוכים לרצועות (בלי להוריד את הקצה)
250 גרם גבינה בולגרית 5% שומן
100 גרם גבינה לבנה 3% שומן
4 פרוסות גבינה צהובה 9% שומן
3 עגבניות פרוסות לעיגולים דקים
4 כפות רוטב עגבניות בסיסי (שימורים או לגרד עגבנייה)
איך מכינים?
יוצרים בקערה תערובת מהגבינות הלבנות.
מתחילים להרכיב- על כל "כנף" של החציל מורחים כף מתערובת הגבינות ומסדרים מעל את העגבניות. מוסיפים חצי פרוסה של גבינה צהובה. כמו כריך. חוזרים על הפעולה עם כל פרוסות החציל עד שכל המניפה מלאה גבינות ועגבניות.
מסדרים בתבנית על נייר כסף ואפיה (ריפוד כפול) .
מעל יוצקים את רוטב העגבניות. מרססים בתרסיס שמן.
אופים בחום בינוני גבוה כ-45 דקות עד שעה.
שימו לב הגבינות והירקות מוציאים נוזלים בבישול.
יש להוציא את הנוזלים פעם או פעמיים באמצע הבישול.
כל חציל: 2 מנות חלבון
Comments