40 עוגיות
מה צריך?
3/4 כוס סוכר
1/3 כוס אבקת קקאו
4 כפות חמאה
100 גרם רסק תפוחים
1 כפית תמצית וניל
1 + 3/4 כוסות קמח
1 כף אבקת אפייה
קורט מלח
אבקת סוכר לגלגול
איך מכינים?
מחממים תנור ל- 180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
בקערת מיקסר מקציפים חמאה, קקאו, וסוכר עד שמתקבלת תערובת קרמית תפוחה, מוסיפים רסק תפוחים ותמצית וניל ומאחרים.
מערבבים את החומרים היבשים בכלי נפרד ומקפלים אותם לתוך התערובת בעדינות עד לקבלת מסה אחידה. המסה המתקבלת קצת דביקה.
יוצרים כ- 40 כדורים קטנים בידיים רטובות. מגלגלים אותם באבקת סוכר ומסדרים בתבנית תנור.
אופים כ- 8 דקות. מצננים ומגישים.
Commenti