12 יחידות
רכיבים:
4 טורטיות
3 ביצים
1 גביע שמנת לבישול 9%
פלפל אדום, חתוך לקוביות
פלפל צהוב, חתוך לקוביות
פלפל כתום, חתוך לקוביות
1 בצל חתוך לקוביות
תרסיס שמן
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית אבקת שום
200 גרם גבינה בולגרית 5% מגורדת
עטרות נייר לתבנית מאפינס
איך מכינים?
מגלגלים כל טורטיה לרול וחוצים לטבעות. שמים בכל שקע/ עטרת נייר ו-2-3 עיגולי טורטיה מגולגלת (טורטייה אחת תתחלק ל- 3 מאפינס)
במחבת מאדים בצל עם תרסיס שמן ומוסיפים את הירקות. מקפיצים את כולם ביחד. מתבלים במלח, פלפל אבקת שום. מורידים מהאש ומצננים.
בקערה מערבבים את הביצים עם השמנת לבישול, מוסיפים את הירקות והגבינה לתערובת אחידה ויוצקים על הטורטיה עד גובה השקע. להקפיד שבכל שקע נכנסים גם הירקות
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 20-25 דקות
כל 2 מאפינה- חצי פחמימה , חצי חלבון
Comments