8 יחידות.
מה צריך ?
2 דפי פילו
2 ביצים + חלבונים טרופים
חצי גביע גבינה לבנה 3%
100 גרם גבינת עיזים מגליל 9%
חצי חבילת ברוקולי מופשר קצוץ (אין צורך לבשל,
אפשר כמובן כל ירק אחר כמו פטריות קצוצות,
גמבה, זיתים, תירס לפי טעמם של הילדים)
מלח ופלפל שחור
תרסיס שמן
תבנית שקעים.
איך מכינים?
מניחים דף פילו על משטח עבודה, מרססים בתרסיס שמן וחוצים ל-4 מסדרים כל רבע עלה בתוך שקע בתבנית כך שייווצר בסיס למאפה.
מסדרים באופן שווה ככף מהברוקולי בכל שקע.
טורפים את הביצים עם הגבינה הלבנה והתבלינים ויוצקים לתוך השקעים לכיסוי הירקות.
מעל כל מאפה מניחים חתיכה קטנה של גבינה עיזים.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 10 עד 15 דקות או עד שהמאפה פריך.
מצננים ומגישים לצד סלט ירקות
2 יחידות : 1 חלבון , 0.5 פחמימה
Comments