top of page

מאפינס זיתים אישיים

12 מאפינס 




מה צריך? 

4 ביצים 

1 קופסת גבינה קוטג' 5% 

200 ג’ גבינה צהובה 9% מגוררת

חצי כוס חלב דל שומן 

150 גרם  זיתים פרוסים לפרוסות

1 כוסות קמח תופח




איך מכינים? 

מערבבים את כל הרכיבים לתערובת אחיד. מסדרים בעזרת כף בתבנית שקעים (מומלץ להוסיף מנג'טים לתבנית למנוע הידבקות).  אופים בתנור שחומר מראש ל- 180 מעלות כ- 30 דקות עד שזהוב ומוכן. 



כל יחיד: 0.5 מנת פחמימה, 0.5 מנת חלבון, 0.5 מנת שומן 

bottom of page