10 מאפינס אישיים – תבנית שקעים
מה צריך?
3 ביצים
2 כפות שמן
100 גרם דבש
כפית קינמון
חצי כפית ג’ינג’ר טחון
כוס קמח
חצי שקית אבקת אפייה
50 גרם אגוזי מלך קצוצים
לעוגה במתיקות מחוזקת עוד 2 כפות ממתיק (לא חובה)
תבנית שקעים
איך מכינים?
מחממים תנור ל- 180 מעלות
בקערה טורפים את הביצים עם השמן , דבש, ותבלינים.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומקפלים לתערובת אחידה .
מוסיפים אגוזי מלך קצוצים
מחלקים לתבניות מאפינס (רצוי להוסיף מנג’טים לתוך השקעים בתבנית)
אופים ב- 180 מעלות כ- 25 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש
כל יחידה = פינוק יומי
Comments