מה צריך?
1 כוס קמח תופח (או כוס קמח + אבקת אפייה )
1 יוגורט מועשר בחלבון טבעי / לטבעוני יוגורט מועשר בחלבון על בסיס סויה טבעי
מלח
כפית שמן זית
כף סוויטנגו
איך מכינים?
שמים את כל הרכיבים בקערה ומערבבים לתערובת אחידה . מאחדים לכדור אחיד ונותנים לנוח במקרר לשעה
למלית
3 תפוחים חתוכים לקוביות
2 כפות סוויטנגו
כפית קינמון
כף חמאה – לגרסה טבעונית – שמן קוקוס
40 גרם אגוזי מלך קצוצים
גרדת לימון
2 כפות מיץ לימון / 2 כפות ליקר אגוזים ביצה טרופה
איך מכינים?
מכינים את הבצק לפי הוראות ההכנה. בינתיים בסיר קטן מבשלים את כל רכיבי המלית לתערובת אחידה עד שהתפוחים רכים . מצננים. פורסים את הבצק לדף גדול. מסדרים בקצה את מלית התפוחים המצוננת. מגלגלים לרול ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה מברישים בביצה טרופה ואופים ב- 180 מעלות עד שהבצק פריך.
8 מנות כל מנה שווה ל- 1 פחמימה , 1 שומן
Comments