מה צריך?
דף בצק פילו
כף רוטב עגבניות
תוספות פטריות חתוכות, גמבה, קישוא, חציל
2 פרוסות גבינה צהובה 9%
100 גרם בולגרית 5% שומן
ביצה
איך מכינים?
בתבנית חסינת חום מסדרים עלה פילו מרוסס בתרסיס שמן
מורחים רוטב עגבניות/פיצה, מעל מפזרים תוספות
גבינות (צהובה 9%, פטה 5%) מעל הכל שוברים ביצה סוגרים פנימה את הבצק שנשאר בצד אבל לא לכסות לגמרי מכניסים לתנור או למכשיר נינג'ה לאפייה של 15 דקות.
כל מנה : 2 מות פחמימה 2 מנות חלבון
Comments