top of page

לביבות תירס וגבינה

15 לביבות




מה צריך? 

בצל קטן קצוץ דק

 1.5 כוסות  תירס גרעינים ללא סוכר

250 גרם  גבינת ריקוטה 5% שומן

 70 גרם גבינה צהובה 9% שומן מגורדת

 2 ביצים

 4 כפות קמח כוסמין

 מלח, פלפל שחור, שום כתוש





איך מכינים? 

מאדים את הבצל הקצוץ בתרסיס שמן, בינתיים מערבבים את כל חומרי המלים לתערובת אחידה. מוסיפים את הבצל ומערבבים.

 יוצרים לביבות בעזרת כף על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 15- 20 דקות או עד שהן מזהיבות ופריכות.


3 לביבות: 0.5 מנת חלבון, 0.5 מנת פחמימה 

Comentarios


bottom of page