30 לביבות
מה צריך ?
3 גזרים
2 קישואים גדולים
3 ביצים
כוס פטרוזיליה קצוצה
5 כפות קמח שיפון
1 חבילת גבינת טוב טעם 3% שומן
מלח, פלפל
איך מכינים?
מגרדים על פומפייה או במעבד מזון את הגזרים והקישואים. סוחטים מנוזלים. מוסיפים את כל חומרי הלביבות ומערבבים לתערובת אחידה.
מסדרים לביבות בעזרת כף על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מרססים בתרסיס שמן ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 20 דקות או עד שהלביבות פריכות.
6 לביבות : 0.5 מנת חלבון, 0.3 מנות פחמימה
Comments