20 לביבות גדולות
מה צריך?
בצל גדול קצוץ
חבילת עלי מנגולד רק העלים קצוצה
תרסיס שמן
150 גרם גבינה בולגרית 5% שומן
חבילה גבינת טוב טעם 3% שומן
2 ביצים
5 כפות קמח כוסמין/ שיפון
20 גרם גבינת פרמז'ן איכותית מגורדת
מלח, פלפל, אגוז מוסקט ושום כתוש לתיבול
איך מכינים?
1. מאדים את הבצל הקצוץ במחבת גדולה עם תרסיס שמן עד להזהבה. מוסיפים את המנגולד ומאדים עוד 2 דקות. מתבלים במלח, פלפל אזור מוסקט ומעט שום כתוש. מצננים מעט.
2. בקערה גדולה מערבבים את יתר החומרים מלבד הפרמז'ן. מוסיפים את תערובת הבצל והמנגולד ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
3. על תבנית מרופדת בנייר אפייה מסדרים לביבות בעזרת 2 כפות. מפזרים מעל הלביבות את גבינת הפרמז'ן.
4. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 15 - 20 דקות או עד שהן זהובות.
4 לביבות : 0.5 מנת חלבון, 0.5 מנת פחמימה
Comments