top of page

כריך פתוח חזה עוף ואנטי פסטי

מה צריך? 



2 פרוסות לחם כוסמין קל (או כל לחם אחר)

200 גרם חזה עוף

1 קישוא גדול חתוך לרצועות 

1  בצל חתוך לרצועות 

1 סלסלת פטריות חתוכה

מלח, פלפל, כפית  רוטב צ’ילי ללא תוספת סוכר 

כפית מיונז, כפית ממרח עגבניות מיובשות 

2 עלי חסה 


איך מכינים? 

במחבת פסים צורבים  רצועות קישואים,  כשהן מוכנות מוציאים לצלחת ומוסיפים למחבת בצל ואז פטריות ומאדים, לבסוף מוסיפים את חזה העוף ומתבלים  

מסדרים על צלחת הגשה את פרוסות הלחם ומעליה- מיונז וממרח עגבניות ואז הירקות- חסה, קישואים, בצל ופטריות והעוף מעל הכל.  


1 פחמימה, 2 חלבון, 1 שומן


Comments


bottom of page