top of page

כריך "טוסט" ברוקולי כרובית ללא גלוטן

2 מנות ארוחת ביניים או מנה אחת גדולה לעיקרית


מה צריך?



לכריך:

כוס תערובת פתיתי ברוקולי וכרובית מופשרת (אפשר רק סוג אחד או תערובת)

ביצה טרופה

כף אבקת שקדים

2 פרוסות גבנ"צ 9% שומן

מלח

תרסיס שמן


למילוי אופציונלי:

2 כפות גבינת עיזים 5%

70 גרם פרוסות סלמון

ירקות לפי הטעם



איך מכינים?



בקערית מערבבים את כל חומרי הכריך לתערובת אחידה. מניחים נייר אפייה בטוסטר פסים, מרססים בתרסיס שמן ועליו מפזרים את המלית, משטחים אותה למלבן, מכסים בנייר אפייה סוגרים ואופים עד ששחום ופריך - בערך 10 דקות. ראו בוידאו.


מצננים וחוצים לשניים באמצע. מורחים גבינת עיזים, בשני הצדדים, מסדרים פרוסות סלמון וירקות לפי הטעם (אפשר כמובן למלא בכל מילוי לטעמכם ולחשב בהתאם) סוגרים את הכריך ומקפלים בעזרת נייר אפייה. חוצים באמצע לשניים.



כל חצי כריך עם מילוי : 1.5 חלבון , 0.5 שומן . לבסיס בלבד: 1.5 חלבון, 1 שומן

פסח

Comments


bottom of page