מה צריך ?
כרובית שלמה
1 ביצה
1 קופסא גבינת שמנת טבעית 5%
200 גרם גבינת פטה 5%
50 גרם גבינת קשקאבל
מלח, פלפל שחור, שום כתוב
עירית קצוצה
ביצה להברשה
ו- 4 כפות פירורי לחם לציפוי
איך מכינים?
מבשלים את הכרובית במים רותחים חצי בישול, כ – 10 דקות. מצננים.
בקערה מערבבים את כל חומרי המלית. בעזרת כפית או שקית זילוף מכניסים
את הגבינה בין הפרחים. מניחים על נייר אפייה. מורחים בביצה ומפזרים מעל
פירורי לחם .אופים ב-180 מעלות כחצי שעה.
כל הכרובית: 2 מנות פחמימה, 3 מנות חלבון, 1 מנת שומן
留言