top of page

כרובית במילוי גבינות

מה צריך ? 



כרובית שלמה 

1 ביצה 

1 קופסא גבינת שמנת טבעית 5% 

200 גרם גבינת פטה 5% 

50 גרם גבינת קשקאבל 

מלח, פלפל שחור, שום כתוב 

עירית קצוצה 

ביצה להברשה 

ו- 4 כפות פירורי לחם לציפוי


 


איך מכינים?

מבשלים את הכרובית במים רותחים חצי בישול, כ – 10 דקות. מצננים. 

בקערה מערבבים את כל חומרי המלית. בעזרת כפית או שקית זילוף מכניסים 

את הגבינה בין הפרחים. מניחים על נייר אפייה. מורחים בביצה ומפזרים מעל 

פירורי לחם .אופים ב-180 מעלות כחצי שעה. 

 

כל הכרובית: 2 מנות פחמימה, 3 מנות חלבון, 1 מנת שומן  


留言


bottom of page