מה צריך?
כרובית שלמה מפורקת לפרחים קטנים
2 כפות טחינה גולמית
חצי לימון עד לימון סחוט – לפי הטעם שלכם (אצלי זה תמיד המון)
שן שום כתושה
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח
איך מכינים?
מניחים את הכרובית בסיר טיגון חשמלי ללא שמן, מרססים בתרסיס שמן ומפעילים ל- 20 דקות. אם אין לכן סיר טיגון כזה פשוט סדרו אותה על תבנית מרופדת בנייר אפייה, רססו בתרסיס שמן ואפו בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 20 דקות. מידי פעם תוך כדי ההכנה מערבבים שהכרובית תיצרב מכל הצדדים.מצננים ומעבירים לקערה, יוצקים מעל את הטחינה הגולמית והלימון לפי טעמכם ומתבלים. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומגישים.אפשר לאכול קר או חם.
בתיאבון!!
Kommentare