top of page

כרוב בבלסמי ומייפל

6 מנות 

כל מנה מכילה: רבע פינוק 




מה צריך? 

כרוב שלם חתוך לפרוסות בעובי 2 ס”מ  

רלוטב 

4 כפות חומץ בלסמי 

4 כפות רוטב מייפל טבעי ללא תוספת סוכר

4 כפות מים

מלח

פלפל שחור 

עלי טימין 


תרסיס שמן 

 



איך מכינים? 

מסדרים את פרוסות הכרוס על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ומרוססת בתרסיס שמן.  בקערית קטנה מערבבים את כל חומרי הרוטב ובעזרת מברשת מורחים את פרוסות הכרוב משני הצדדים. מרססים בתרסיס שמן ומכניסים לצריבה בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד שהכרוב צלוי ומוכן כ- 30 דקות. אפשר להפוך באמצע.

Comments


 כל הזכיות שמורות לשירי חפץ ורוית אפרתי - טוויסט בחשיבה 2023© 
www.thinkingtwist.co.il

bottom of page