top of page

כרבו סגול עם אגוזים בבלסמי

6 מנות 

מה צריך? 



1 כרוב סגול 

תרסיס שמן זית 

מלח

פלפל שחור 

60 גרם אגוזי מלך קלויים קצוצים 

2 כפות חומץ בלסמי 





איך מכינים? 

חוצים את הכרוב לשמיניות (חוצים לחצי וכל חצי לרבע ולשמיניות) . מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מרססים בתרסיס שמן, מתבלים ומלח ופלפל שחור, מכסים את הכרוב עם נייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מאש ל- 180 מעלות ל 30-45 דקות. מוציאים מהתנור מורידים את נייר הכסף, מרססים שוב בתרסיס ומחזירים לחום של 200 מעלות ל- 10 דקות נוספות לצריבה. 

מוציאים מהתנור, מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל את האגוזים והחומץ הבלסמי. 


 כל מנה 1 מנת שומן (בלי אגוזים אפשר חופשי) 

Comments


bottom of page