6 מנות
מה צריך?
1 כרוב סגול
תרסיס שמן זית
מלח
פלפל שחור
60 גרם אגוזי מלך קלויים קצוצים
2 כפות חומץ בלסמי
איך מכינים?
חוצים את הכרוב לשמיניות (חוצים לחצי וכל חצי לרבע ולשמיניות) . מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מרססים בתרסיס שמן, מתבלים ומלח ופלפל שחור, מכסים את הכרוב עם נייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מאש ל- 180 מעלות ל 30-45 דקות. מוציאים מהתנור מורידים את נייר הכסף, מרססים שוב בתרסיס ומחזירים לחום של 200 מעלות ל- 10 דקות נוספות לצריבה.
מוציאים מהתנור, מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל את האגוזים והחומץ הבלסמי.
כל מנה 1 מנת שומן (בלי אגוזים אפשר חופשי)
Comments