top of page

טאבולה כרובית

8 מנות 




מה צריך? 


חצי כרובית טרייה

3 כוסות עלי פטרוזיליה קצוצים

צרור עלי נענע קצוצים

1 עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות

1 בצל סגול חתוך לקוביות קטנות 

מעט צ'ילי חריף 

כף שמן זית 

לימון שלם סחוט (אפשר יותר)

מלח, פלפל




איך מכינים? 


במעבד מזון מרסקים את הכרובית לפירורים כמו קוסקוס. מערבבים את הכרובית הטרייה עם כל יתר הרכיבים. מתבלים במלח, פלפל שמן זית והרבה לימון. מצננים ומגישים.



הסלט טעים יותר לאחר קירור ואיחוד טעמים 


כל מנה : חצי מנת שומן 

Comentarios


bottom of page