2 מנות
מה צריך?
חציל שלם 250 גרם לאבנה 5% שומן מיץ מעגבנייה מגורדת
תבלינים- זעתר, מלח גס, סומק תרסיס שמן 2 כפיות שמן זית
איך מכינים? מחממים תנור ל- 180 מעלות, קולפים את החציל, חוצים לשניים מניחים את החציל בתבנית , מרססים בתסיס שמן, מתבלים במלח גס וקולים בגריל עד שהחציל מוכן ורך .
בינתיים מסדרים על 2 צלחות: לאבנה בצורת "ניגוב" (כמו צלחת חומוס) . כהחציל מוכן מניחים כל חצי על צלחת. ומתבלים את הגבינה בעגבניות, מלח גס, זעתר וסומק לפי הטעם ומעל הכל מעט שמן זית .
כל מנה: חצי מנת חלבון, 1 מנת שומן
Comments