6 מנות
מה צריך ?
800 גרם בשר בקר לבישול ארוך- כתך, שריר 5
כוס עדשים יבשות (או קטניות אחרות לטעמכם)
4 קולורבי חתוכים לרבעים
4 סלקים חתוכים לרבעים
4 גזרים חתוכים לטבעות
6 ביצים
מלח
פלפל שחור
כמון
כף סילאן
איך מכינים?
בסיר בינוני שמתאים לבישול ארוך מניחים את העדשים ומעליהן את הירקות החתוכים, מסדרים מעל על הבשר בגוש אחד ואת הביצים. מכעסים במים ומביאים לרתיחה על האש. כשהנוזל רותח מתבלים את הציר וטועמים מתקנים במידת הצורך. מכסים את הסיר בנייר אפייה סוגרים את המכסה ומכניסים לתנור לחום של 120 מעלות לבישול של לילה.
למחרת פותחים את הסיר ומגישים.
מנה כוללת : מנת בשר כ- 100 גרם , ביצה , כוס עדשים, ירקות שורש- 1.5 מנות חלבון, 2 מנות פחמימה
Comentarios