מה צריך?
חצי כרוב חתוך
4 מלפפונים חתוכים לעיגולים
4 רצועות/גזים חתוכים לעיגולים
2 פלפל אדום חתוך
קולרבי חתוך רצועות
2 פלפלים חריפים חתוכים
לנוזל ההחמצה:
1 ליטר מים
2 כוסות חומץ טבעי
2/3- 1/2 כוס ממתיק סוויטנגו
כף מלח
כפית שמן שומשום
כפית שום כתוש
חצי כפית גינג’ר כתוש
איך מכינים?
בצנצנת גדולה מסדרים את כל הירקות החתוכים.
בסיר קטן מביאים לרתיחה את כל נוזלי ההחמצה. כשהם רותחים יוצקים אותם לתוך הצנצנת וסוגרים היטב. מצננים בקירור לפחות 24 שעות.
מתכון חופשי
Commentaires