6 מנות
כל מנה: 1 מנת חלבון, 1 שומן
מה צריך?
3 יחידות של דלוריות חצויות ל- 2
(מנוקות מגרעינים)
למלית:
600 גרם טחון מהצומח
1 בצל גדול קצוץ דק
6 כפות צנוברים קלויים
צרור עלי פטרוזיליה
מלח, פלפל שחור
2 שיני שום כתושות
1 כפית בהרט
איך מכינים?
בתבנית גדולה חסינת חום מסדרים את הדלוריות. בעזרת סכין חדה יוצרים חריצים בחלק העליון של הדלורית ומגדילים את שטח המילוי. את חלקי הדלורית שהוצאתם הוסיפו לחומרי המלית.
בקערה מערבבים היטב את כל חומרי המלית ביחד עם הדלורית שהוצאתם. מחלקים את התערובת ל- 6 וממלאים את חצאי הדלורית. מרססים שוב בתרסיס שמן ומתבלים במלח ופלפל גם את החלק של הדלוריות ללא המילוי. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-30 דקות בערך עד שהדלורית רכה ומוכנה.
Comments