8 מנות
מה צריך?
500 גרם דלעת
גביע שמנת לבישול 9%
100 גרם בולגרית 5%
2 פרוסות גבינת טל העמק 9%
20 גרם גבינת פרמז'ן
מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט ,
מעט צי'לי יבש
לקישו ט- 2 כפות פירורי לחם, כף שומשום
איך מכינים ?
בסיר קטן מביאים לרתיחה את כל חומרי הר וטב ומערבבים עד להמסת כל
הגבינות. מתבלים. בזהירות עם המלח הגבינות מלוחות מידי.
חותכים את ה דלעת לפרוסות דקות בעזרת סכין חדה או כלי לחיתוך ירקות
)מנדולינה(. בתבנית חסינת חום מסדרים שכבה ראשנה של פרוסות דלעת.
מעליה יוצקים כמה כפות מהרוטב לכיסוי חלקי. מסדרים עוד שכבה ומעליה
שוב רוטב, שכבה שלישית ומסיימים ברוטב כך שכל החלק העליון מכוסה.
מעל מפזרים כף שומשום ו- 2 כפות פירורי לחם.
אופים ב- 180 מעלות כ- 40- 4-5 דקות עד שהדלעת רכה והחלק העליון זהוב.
3 מנות חלבון, 2 מנות שומן , 1 פחמימה )אם השתמשתם בפירורי לחם(
Kommentare