מה צריך?
4 זוקיני חתוכים לרצועות עם קולפן.
בצל גדול חתוך
קופסת עגבניות מרוסקות
פפריקה, מלח, צ'ילי יבש, שום כתוש, פלפל שחור
כף ממרח פסטו
250 גרם פטה 5% שומן
200 גרם גבינת שמנת 5% שומן
ביצה
2 כפות פרמז'ן + קצח לקישוט
איך מכינים?
מכינים לרוטב עגבניות בזיליקום וזוקיני:
מאדים בצל, מוסיפים רצועות זוקיני (שנשארו מקילוף הזוקיני למילוי), מוסיפים קופסת עגבניות מרוסקות, כוס מים ומתבלים בפפריקה, מלח, מעט צ'ילי, שום, פלפל וכף פסטו מוכן מביאים לרתיחה. סוגרים ומצננים.
בקערה מערבבים פטה 5% + גבינת שמנת 5% + ביצה לתערובת אחידה. מניחים חצי כפית בקצה של כל רצועת קישוא ומגלגלים לרולדה קטנה.
מסדרים "בעמידה" את כל הקישואים בתוך הרוטב. מעל מפזרים 2 כפות פרמז'ן מגורד ומעט קצח. 30-40 דקות בתנור שחום ל- 180 מעלות
כל הכמות 4 מנות חלבון.
留言