top of page

גלילות סינטה במילוי אגוזים

4 מנות - כל מנה חצי רול 



 

מה צריך?

חבילה סינטה פרוס דק דק (250 גרם) 

50 גרם תעורב אגוזים קצוצים- פיסטוק, אגוזי מלך, שקדים צרור עלי פטרוזיליה

כף טחינה גולמית 


לרוטב:

2 כפות צי'לי מתוק

2 כפות סויה

2 כפות מיץ לימון

כפי סוויטנגו

חצי כוס מים 

מלח, פלפל שחור

מים 



איך מכינים?


פותחים את אריזת הסינטה ומניחים כל חצי ממנה (מגיע שני דפים של רצועות צפופות פרוסות) על משטח עובדה כמו בסיס לרול. יוצרים תערובת מאגוזים, טחינה , פטרוזיליה ומעט מלח גס ומסדרים חצי מהתערובת בקצה של הסינטה. מגלגלים לרול. 

מחממים מחבת פסים וסוגרים כל רול על המחבת כשהחלק התחתון כלפי מטה. מצננים. וחותכים לעיגולים כמו רול סושי. זהירות לא לבשל יותר מידי, הבשר דק שלא יתייבש. 

במחבת קטנה מביאים את כל חומרי הרוטב לרתיחה, מחזירים את עיגולי הסינטה למחבת לעוד דקה ממש ומרטיבים ברוטב. מוציאים. מסדרים על צלחת הגשה. מצמצמים מעט את הרוטב ויוצקים על הרולים. 

לקישוט- פיסטוק טחון. 


כל מנה: 1 מנות חלבון, 1 מנות שומן, 0.5 פינוק



 

Comments


bottom of page