top of page

גלידת יוגורט

2 מנות אישיות 

מה צריך? 

2 כוסות פרי  טרי קפוא ( תותים, בננה, מלון, פירות יער )

1 גביע יוגורט  0%   מועשר בחלבון (אפשר גם יוגורט במתיקות מעודנת / יוגורט סויה )

 

איך מכינים? 

  1. במעבד מזון "מרסקים" את הפרי הקפוא. שימו לב בהתחלה זה נראה כי לא קורה כלום  ומעבד המזון על סף קריסה. אל תשברו המשיכו לעבד עד שיתקבל סורבה עדין. מוסיפים את היוגורט ומעבדים עד לאיחוד.  מעבירים לכוסות הגשה ואוכלים מיד.

  2. לקבלת גלידה מתוקה יותר (לדעתי לא צריך כי הפירות מספיק מתוקים) אפשר בשלב זה להוסיף כף אבקת סוכר .


כל מנה חצי מנת חלבון , חצי מנת פרי

Comments


bottom of page