8 מנות
מה צריך?
8 גזרים חתוכים לרבעים או שמיניות לאורך
4 בצלים אדומים גדולים חתוכים לפרוסות
תרסיס שמן
מלח גס
לרוטב:
1 כף חומץ בן יין
1 כף שמן זית
1 כפית גרידת תפוז
1/2 כוס מיץ סחוט מתפוז טרי
חצי כוס עשבתי תיבול- פטרוזיליה כוסברה
מלח גס, צי’לי גרוס
איך מכינים?
מחממים תנור ל180 מעלות. מסדרים את הגזר על תבנית ואת הבצלים על תבנית נוספת מתבלים את הגזר והבצל- מרססים בתרסיס שמן, מפזרים מעל מלח גס. צולים עד שהגזר כמעט מתרכך והבצל חרוך מעט, כ- 20 - 30 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, טורפים יחד חומץ, שמן, גרידת תפוז ומיץ, 1/4 כפית מלח. יוצקים את הרוטב על הירקות ומקשטים לפני הגשה בעלי כוסברה או פטרוזיליה.
מנה חופשית פסח
Comentarios