מה צריך ?
1 גביע גבינת ריקוטה 5%
לא בטעמים וללא תוספת מלח
מעט מלח גס
תבלינים יבשים לפי הטעם
כפית שמן זית
איך מכינים ?
מוציאים את גבינת הריקוטה שלמה מתוך הקופסה ומניחים על נייר אפיה.
מתבלים את הגבינה בכפית שמן זית ותבלינים לפי הטעם )
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לכ- 10- 15 דקות
מוציאים בשלמות ומעבירים לפלטת הגבינות או לצלוחית הגשה.
הגבינה יוצאת, רכה, חמימה, נימוחה ובעיקר טעימה!!!
אם נשארה גבינה בסוף הארוחה אפשר להחזיר לקופסה ולשמור במקרר.
כל הגבינה : 1 מנה שומן , 1 מנות חלבון
Comments