top of page

גבינת ריקוטה אפויה

מה צריך ? 



1 גביע גבינת ריקוטה 5% 

לא בטעמים וללא תוספת מלח 

מעט מלח גס 

תבלינים יבשים לפי הטעם 

כפית שמן זית 

 




איך מכינים ?

מוציאים את גבינת הריקוטה שלמה מתוך הקופסה ומניחים על נייר אפיה. 

מתבלים את הגבינה בכפית שמן זית ותבלינים לפי הטעם ) 

מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לכ- 10- 15 דקות  

מוציאים בשלמות ומעבירים לפלטת הגבינות או לצלוחית הגשה. 

 

הגבינה יוצאת, רכה, חמימה, נימוחה ובעיקר טעימה!!!

 

אם נשארה גבינה בסוף הארוחה אפשר להחזיר לקופסה ולשמור במקרר.

 

כל הגבינה : 1 מנה שומן , 1 מנות חלבון

 

Comments


bottom of page