מה צריך?
לקט ברוקולי מופשר
2 שיני שום כתושות
4 כפות שקדים פרוסים
4 כפות פירורי קמח מצה/ פירורי לחפ
מלח גס
תרסיס שמן
איך מכינים?
מאדים את הברוקולי במים רותחים כ- 5 דקות. מסננים ומעבירים לתבנית הגשה
בינתיים במחבת מרססים תרסיס שמן ומוסיפים את השום השקדים ופירורי המצה והמלח.
קולים מעט כדי שפירורי המצה והשקדים יזהיבו. מוסיפים מלח.
מפזרים את התערובת על הברוקולי
אפשר להכין מראש ולפני הגשה רק לחמם מעט בתנור
כל הכמות: 2 מנות פחמימה, 2 מנות שומן
Comments