ברוקולי וכרובית מאודים
- טוויסט בחשיבה
- 5 באפר׳
- זמן קריאה 1 דקות
12 מנות
מנת חופשית

מה צריך?
1 רובית גדולה מפורקת לפרחים
ראש ברוקולי גדול מפורק לפרחים
צרור בצל ירוק גבעול ועלים
מלח גס
פלפל שחור גס
2 כפוץ חומץ תפוחים
1 כף סוויטנגו ממתיק מלאכותי
איך מכינים?
בסיר גדול מסדרים פרחי ברוקולי וכרובית. מתבלים במלח מכסים במים ומביאים לרתיחה + 10 דקות נוספות לריכוך הירקות. מסננים מנוזלים.
מעבירים בזהירות את הירקות לתבנית חסינת חום, מרססים בתרסיס שמן
(טועמים אם צריך מוסיפים מלח גס ופלפל שחור), מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות לעוד כ- 15-20 דקות להשחמת הירקות
Comentarios