top of page

בצק לפיצה מקמח כוסמין

מה צריך?




300 גרם קמח כוסמין מלא

1 כפית סוכר

2 כפות שמן זית

קורט מלח

1 כף  גדושה שמרים יבשים

1 כוס מים פושרים

2 כפות זעתר/ 2 כפות עגבניות מיובשות קצוצות/ שומשום



איך מכינים?


בקערת המיקסר מעבדים בעזרת וו לישה את כל החומרים  חוץ מהמים. מוסיפים את המים בהדרגה לקבלת בצק אחיד. במידת הצורך מוסיפים עוד מים.

מעבירים את הבצק לקערה מרוססת בתרסיס שמן, מכסים ומתפיחים להכפלת הנפח.

מרדדים את הבצק בתוך תבנית תנור גדולה ונותנים לו לתפוח פעם שנייה כחצי שעה נוספת.


מורחים מעל רוטב פיצה, גבינות ותוספות לטעמכם. מקשטים את הקצוות בשומשום (לא חובה) ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד שהפיצה מוכנה.



15 מנות- כל מנה 1 מנת פחמימה , 0.5 מנות חלבון 

Comments


bottom of page