top of page

 

מה צריך?



 

1 עלי סיגר מופשר 

ביצה 

מלח גס

תרסיס שמן 



איך מכינים ? 

מחממים סיר טיגון ללא שמן 

כשהוא מוכן  שוברים את הביצה ויוצקים  אותה למרכז עלי הסיגר, מתבלים בזהירות כשאתם מחזיקים את הקצוות ומהדקים אותם אחת לשני שיידבקו.   מרססים בתרסיס שמן ומכניסים לסיר החשמלי על תוכנית ה"טיגון". בודקים מידי פעם שהעלה לא נפתח. מוציאים שהעלה שחום ופריך או שהביצה מוכנה לטעמכם.  



לגיוון -  אפשר להוסיף לעלה גם גבינה בולגרית/ פטה 5% , זיתים/ טונה. יש לסדר אותם בתוך העלה לפני הוספת הביצה 



מנה במילוי ביצה - 1 מנת פחמימה , 0.5 חלבון. כל תוספת יש לחשב בנפרד 

 

Comments


bottom of page