8 מנות
מה צריך?
1 כוס אורז אדום לפני בישול
2 בצלים גדולים קצוצים
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 פלפל צהוב חתוך לקוביות
1 גזר מגורד על פומפייה
1 כוס אפונה ירוקה
3 כוסות מים
מלח, פלפל שחור, כמון
איך מכינים?
בסיר גדול מאדים את הבצל עד ששקוף, מוסיפים את הפלפלים והגזר ומערבבים, מוסיפים את האפונה ומערבבים. מוסיפים את האורז מערבבים. מוסיפים מים רותחים, מתבלים במלח פלפל וכמון. מביאים לרתיחה. מכסים את הסיר מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה 60 דקות עד שהאורז רך וכל המים נספגו. משאירים מכוסה לפחות עוד 10 דקות.
כל מנה = 1 מנת פחמימה
Comments