top of page

אצבעות שוקולד

24  עוגיות.



מה צריך?

50 גרם חמאה רכה

60 גרם אבקת סוכר

1 חלבון

1 כפית תמצית וניל

50 גרם שוקולד מריר מומס

1 כוס קמח

 

איך מכינים? בקערת מיקסר מערבלים חמאה וסוכר לקבלת קרם תפוח. מוסיפים תוך כדי ערבול את החלבון, הוניל והשוקולד. מערבלם באיטיות עד לאיחוד .מקפלים פנימה את הקמח עד איחוד החומרים.

מוציאים אם הבצק ומשטחים אותו על נייר אפייה למלבן באורך 15 על 10 ס”מ. עוטפים בנילון נצמד ומצננים שעה. מוציאים וחותכים לעוגיות בערך בגודל 5 * 1 ס”מ

מסדרים במרווחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה. אופים כ-12 דקות בחום 180 מעלות. מצננים ומקשטים באבקת סוכר.

Comentários


bottom of page