2 מנות
מה צריך?
2 כוסות ציר מרק בשר/ עוף
חצי כוס נבטים
4 פטריות שיטאקי מיובשות מושרות בכוס מים חמים
חזה עוף שלם (300 גרם) מושרה בכפית שמן שומשום
2 כפות רוטב סויה
2 כפות טריאקי
מלח, פלפל שחור
בנוסף להגשה: ביצה חצי קשה, בצל ירוק קצות,
אצות לפי הטעם
איך מכינים?
בסיר קטן מביאים לרתיחה את ציר המרק ומתבלים בסויה, טריאקי ותבלינים. סוחטים את הפטריות
קוצצים ומוסיפים לציר, מוסיפים את הנבטים. במחבת קטנה צורבים את חזר העוף המושרה. כשהוא "סגור" מעבירים לציר המרק לסיום בישול. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שחזה העוף מוכן. כ- 15 דקות.
להגשה: מסדירם בקערה את המרק, עם הפטריות והנבטים והעוף. מוסיפים ביצה, אצות ובצל ירוק לפי הטעם.
כל מנה: 2 מנות חלבון, 2 מנות שומן
Comments