12 מנות
מה צריך?
10 גזרים גדולים
1 בצל גדול
2 גבעולי כרישה
2 גבעולי סלרי
1 קישוא
צרור עלי פטרוזיליה / כוסברה
מלח גס, פלפל שחור
שום כתוש
כפית בהרט
כפית כמון
איך מכינים?
בסיר גדול מניחים את כל הירקות, מכסים במים ומבשלים עד שהירקות רכים ומוכנים. בעזרת בלנד מוט טוחנים את הירקות למרך סמיך. אם יש צורך מוסיפים מעט מים לדילול. מתבלים את המרק, מחזירים לאש ומבשלים כ -10 דקות נוספות לאיחוד טעמים.
אפשרות הגשה: לצד קרוטוני לחם כוסמין קל בהכנה בייתית.
המרק- חינמי
Comments