שיפודי שניצל סלמון ברוטב חמאת בוטנים
- טוויסט בחשיבה
- 10 במרץ 2024
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 12 במרץ 2024
4 מנות

מה צריך?
500 גרם סלמון חתוך לקוביות
מושרה ב-
2 כפות סויה
2 כפות צ'ילי מתוק ללא סוכר
לציפוי
30 גרם ברנפלקס טחון במעבד מזון
מתובל ב:
שן שום כתושה
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
צ'ילי גרוס יבש
תרסיס שמן
לרוטב :
2 כפות חמאת בוטנים
כפית שמן שומשום
2 כפות מיץ לימון
2 כפות רוטב סויה
שן שום כתושה
מלח, פלפל
מעט מים לדילול לפי הצורך.
איך מכינים? משרים את קוביות הסלמון במשרה כחצי שעה. מערבבים בקערה את כל רכיבי הציפוי וטובלים בהם את קוביות הסלמון כמו שניצל. משפדים את הקוביות על שיפוד לתנור או למכשיר נינג'ה. מסדרים את השיפודים בתבנית. מרססים בתרסיס שמן ומכניסים למכשיר נינג'ה על תוכנית AIR FRY (למי שאין אפשר גם לאפות בתנור בחום של 180 מעלות) עד שהציפוי שחום ופריך (כ- 10 דקות). בינתיים מערבבים בצנצנת את כל חומרי הרוטב. מוצאים מסדרים על צלחת הגשה עם הרוטב ליד או שיוצקים מעל.
כל שיפוד: 1 מנת חלבון, 1 מנת שומן, 0.3 פחמימה
במקום חמאת בוטנים מה ניתן לשים ?